لیست مواد لازم برای تهیه فلافل لپه با سیب زمینی + آموزش ساده
فلافل لپه و سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه است که در زمان کوتاهی آماده میشه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه فلافل لپه و سیب زمینی رو باهم یاد بگیریم.
در این نوشته کوتاه تمام غذاهای خوشمزه محلی استان مازندران را برای شما لیست کردیم.
استان مازندران بعنوان یکی از شهرهای شمالی پرطرفدار در میان مردم ایران شناخته می شود نه فقط بخاطر کشتی و المپیک! بلکه غذاهای خوشمزه مازندران هم زبان زد خاص و عام است.
اگر دوست دارید با این غذاهای خوشمزه آشنا باشید حتما با ما همراه باشید تا شما را با 20 غذای لذیذ مازندران آشنا کنیم.
مالابیج در واقع یک نوع ماهی شکم پر می باشد که در گذشته روی هیزم کباب می شده است و نکته اساسی در تهیه این غذا استفاده از ادویه ها است که آن را نسبت به دیگر ماهی های شکم پر متمایز کرده است و اگر شما هیزم یا آتش در دسترس دارید می توانید آن را روی زغال نیز کباب کنید.
فلافل لپه و سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه است که در زمان کوتاهی آماده میشه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه فلافل لپه و سیب زمینی رو باهم یاد بگیریم.
میخای بدونی فلافل لپه با برنج چطوری درست میشه و چه موادی برای درست کردنش لازمه؟
در این نوشته لیست مواد لازم برای تهیه فلافل لپه را همراه آموزش ساده درست کردن این غذای خوشمزه آماده کردیم.
برای تهیه این غذای مازندرانی باید کدو سبز، جعفری، تخممرغ، سیر، پیاز، رب گوجهفرنگی، روغن و ادویههای مورد نیاز را با هم ترکیب کرده و پس از پخت، میل کنید.
در تهیه این غذای لذیذ و مقرون به صرفه نیاز به گوجهفرنگی، بادمجان، رب گوجه فرنگی، پیاز، سیر، غوره، روغن و ادویه است.
این غذای خوشمزه که یکی از اصیل ترین خورش های استان مازندران است که با اسفناج تهیه می شود.
نازخاتون یکی از غذاهای اصیل استان مازندران است و ترکیبی از بادمجان، سیر و آبغوره است. معمولا نازخاتون بعنوان پیش غذا استفاده می شود.
کدو سبز، سیبزمینی، پیاز، گوجهفرنگی، سیر، تخم مرغ و ادویه مواد به کار رفته در این غذای مازندرانی هستند.
خورشت آلو یا مرغ و آلوی مازندرانی نام یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران بوده که اگر یک بار آن را میل کنید، به هیچ عنوان طعم فوقالعاده آن را از یاد نخواهید بود. ترکیبات به کار رفته در این غذا شامل مرغ تکه شده، آلو، دانه انار ترش، آب نارنج، پیاز، گردو و زعفران میشود که طعمی ملس در اختیار شما قرار خواهد داد.
آغوز مسما، خورشی سنتی و مقوی است که از گوشت اردک، گردو، رب انار، شکر و دانههای انار تهیه میشود.
این غذا مشابه باقلا قاتق است اما آب ندارد و باقالی قبل از این که به مواد اضافه شود، نیم پز می شود. این غذا با وجود سیر و شوید بسیار خوشمزه و خوش بو است و می توان با نان یا در کنار انواع برنج و کته تهیه و سرو نمود. وجود تخم مرغ در این غذا آن را مقوی و مفید می کند.
آش کدو در حقیقت یک پیشغذای لذیذ بوده و بسیار مقوی است. مواد غذایی این آش مازندرانی را کدو، عدس، برنج، پیاز داغ، آب لیمو، شکر و نمک تشکیل میدهند.
ترکیبات به کار رفته در این غذا شامل مرغ، گردو، آلو، قیسی، زعفران، زرشک، آب لیمو یا آب نارنج، پیاز سرخ شده، شکر، نمک، فلفل و سبزیهای همانند جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون هستند.
مواد اصلی این غذای مازندرانی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، سیبزمینی، زردچوبه، نمک و فلفل است که ترکیب آنها با هم در عرض۳۰ الی۴۰ دقیقه یک غذای لذیذ را به وجود خواهد آورد.
یکی از آشهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندران که مواد تشکیلدهنده این آش شامل اسفناج، عدس، پیاز، سیر، زیره سبز، نمک، فلفل و زردچوبه است.
یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران را میتوان خورشت بادمجان کباب معرفی کرد که در تهیه آن از مواد غذایی همانند بادمجان، گردو، رب انار، گوجه فرنگی و سبزیهای معطر استفاده میشود.
خورش ناردونی متعلق به یکی از روستاهای مازندران است و همانطور که از نام این خورشت میتوان فهمید، دانههای انار در این خورشت نقش مهمی دارند. ازآنجاییکه بیشتر خورشتها با برنج سرو میشوند، خورش ناردونی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود و میل کردن آن با کته شمالی تجربه بسیار خوبی است.
اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیلدهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آنها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد.
کئی انار، کهی انار یا همان خورش کدو با انار یکی از غذاهای خوشمزه و سالم مازندرانی است که به صورت کاملا گیاهی تهیه میشود. درست کردن این غذا با کدو حلوایی و انار نیز بسیار ساده است.
کدو پلو که محلیها به آن کئی پلا یا کهی پلا میگویند یکی از غذاهای سنتی و قدیمی شب یلدا در مازندران و جزو غذاهای معروف مازندرانی است. ترکیب طعم مرغ و کدو در کنار هم مزه شگفت انگیزی به این غذا میبخشد.
دوپتی یکی از غذاهای محلی و سنتی مازندران است که از ترکیب دوغ، حبوبات و سیر داغ به وجود میآید. طبخ این غذا بسیار ساده بوده و به زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد.
برای تهیه این خورشت خوشمزه به سینه مرغ، سبزی خورشت، لوبیا قرمز، سیر، غوره، آبغوره، سماق و پیاز نیاز است.
به نظر شما کدام غذای مازندرانی از همه خوشمزه تر است؟ 🫣
برای بهبود کیفیت خواب، همیشه نیازی به قرصهای خوابآور نیست. این 8 خوراکی را بخورید راحت تر بخوابید.
فلافل لپه و سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه است که در زمان کوتاهی آماده میشه. با ما همراه باشید تا طرز تهیه فلافل لپه و سیب زمینی رو باهم یاد بگیریم.
میخای بدونی فلافل لپه با برنج چطوری درست میشه و چه موادی برای درست کردنش لازمه؟
در این نوشته لیست مواد لازم برای تهیه فلافل لپه را همراه آموزش ساده درست کردن این غذای خوشمزه آماده کردیم.
لیست مواد لازم برای پخت املت گیلانی + آموزش ساده طرز پخت این غذای محلی خوشمزه
اگه هوس درست کردن یک پیتزا مرغ خانگی کردین در این صفحه لیست مواد لازم برای پخت این مدل پیتزا را قرار دادیم.
لیست مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ با رول سیب زمینی همراه فیلم آموزش فارسی